A proDERM, egy nemzetközileg is elismert, független német bőrgyógyászati tesztintézet bőrgyógyászai által bevizsgálva.

Bőrét rendszeresen ápolja, miért ne gondoskodna hát az intimterületek védelméről is? Élvezze a bőrápolás és védelem ideális kombinációját a nehéz napokon a Naturella Calendula Tenderness Ultra Normal intimbetétek segítségével! Vékonyak, mint egy falevél és diszkrét viseletet tesznek lehetővé miközben bizonyítottan nyújtják mindazt a védelmet, amelyre a menstruáció során szükség van.

Egyedül a Naturella kínál nyugtató hatású, kamillás Phytocream™ balzsamot tartalmazó betéteket, amely védőréteget képezve a bőrön, gyengéden segít megelőzni az irritáció kialakulását. A Phytocream™ minden egyes Naturella betét szuperpuha fedőrétegén csíkokban van jelen, és a használat során a bőrre jutva fejti ki hatását. A Phytocream™ balzsamot tartalmazó intimbetét kicsomagoláskor érintésre száraz, azonban a fehérneműbe helyezve a bőr melegségének hatására gyengéden felpuhul és bevonja a bőrfelületet. Ennek köszönhetően a Phytocream™ segít a nedves közeg és a súrlódás okozta bőrirritáció kialakulásának megakadályozásában.

A Naturella betétek nem csupán ápolják bőrét, de a menstruáció során kellő védelmet is nyújtanak. A virágmintákba bújtatott exkluzív, apró csatornácskákkal ellátott nedvességfelszívó rendszerük, valamint szuper nedvszívó rostszálaik egyenletesen vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol diszkréten tárolva azt száraz és kényelmes érzetet nyújtanak a bőrnek.

A Naturella intimbetétek segítségével adja meg bőrének mindazt az ápolást és védelmet, amelyet megérdemel!
A Naturella betéteket a proDERM, egy nemzetközileg elismert, független német bőrgyógyászati tesztintézet bőrgyógyászai is vizsgálták.

Próbálja ki a Naturella tisztasági betéteket is, hogy a tisztaság és ellenállhatatlan puhaság élménye minden nap kényeztethesse Önt!

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: