Amikor mesés illatokról van szó,  a Surf mosószerek egy új világot tárnak elénk. Filozófiánk: meglepetés és izgalom érzékeinknek az elbűvölő illatkombinációk segítségével. Ha imádod a nagyszerű illatokat, akkor imádni fogod a Surföt is!

Hisszük, hogy a ruhák frissességét leginkább gyümölcs -és virágillattal lehet biztosítani. A Surf egyedi illatai gondosan vannak összeválogatva, ezek adják a Surf mosószerek jellegzetes illatkompozícióit. A Surf termékei nemcsak hatékonyan tisztítanak, de használatuk segítségével a mosott ruhák sokáig hordozzák a frissesség illatát.

Missziónk: olyan minőségi illatok megteremtése, amelyek lehetővé teszik a kikapcsolódás élményét a nap bármelyik pillanatában, minden nap. A Surf illatai messzi, mágikus helyekre repítenek, és nem csupán tiszta, hanem frissességgel és csodálatos illatokkal teli ruhákat eredményeznek.

Összetevők

5-15% anionos felületaktív anyagok, oxigénalapú fehérítőszerek, <5% enzimek, nem ionos felületaktív anyagok, optikai fehérítők, illatanyag, polikarboxilátok, zeolitok, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Eugenol, Limonene.

Jasmine

A jázmin törékeny virágai egy szokatlanul gazdag illat forrásai. Az ilyen illat-minőség megtartása megköveteli a bimbók kézi leszedését napfelkelte idején - még mielőtt kinyílnak, és illatuk elillan a forró napszakban.
A jázmin kellemes, nyugtató illata édes. A hiedelem szerint játékos és optimista hangulatot képes kelteni, erősíti az önbizalmat. A jázmin illat-aromája javítja a közérzetet, és felszabadítja a képzelőerőnket.

Újdonságok

16 másik termék van a kategóriában: