Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre.

Kövess minket a Facebook-on

Silan AromatTherapy öblítő 74mosás-1,85l Citrus Oil&Frangipani Részletesebb nézet

Silan AromatTherapy öblítő 74mosás-1,85l Citrus Oil&Frangipani

Frissítse fel érzékeit a pompás vanília virág és citrusos olaj illatkombinációjával.Engedje érzékeit egy varázslatos utazásra, és töltődjön fel testben és lélekben a Silan Aromatherapy öblítőivel. 10 hét most még intenzívebb illat a szekrényben. Illatkapszula-hatás.

Bővebb leírás

Silan

Új

990 Ft

10 hétig tartó most még intenzívebb frissesség

Bizonyára Ön is kedveli azokat az apró dolgokat, amelyek egy kis pluszt adnak az Ön és családja hétköznapjaihoz. A frissen mosott ruhák is hozzájárulhatnak kényelméhez, köszönhetően puhaságuknak és a csodálatosan friss illatuknak. Fedezze fel a Silan öblítők új frissességét! Élvezze akár 10 hétig a frissen mosott ruha illatát a különböző Silan termékeknek köszönhetően! 10 hét most még intenzívebb frissesség a ruhásszekrényben. Illatkapszula-hatás.

Különleges illatgyöngyök

Az innovatív illatgyöngyök apró mikrokapszulák, amelyek a ruha viselésével járó érintkezéskor aktiválódnak, és a frissen mosott ruha csodálatos illatát bocsátják ki. Így időről időre egyedülállóan friss illatot biztosítanak, amely egész nap körülveszi Önt.

A helyes adagolás

Kövesse a termékek címkéjén található utasításokat. A Silan öblítők adagolása nagyon egyszerű. A Silan flakon kupakjának segítségével mérje ki a helyes mennyiséget. Ne hígítsa a Silan terméket használat előtt. Öntse az öblítőt a flakonból a kupakba, majd a mosógép öblítőadagoló rekeszébe.

30 ml a puha ruhákért (gépi mosás)
45 ml a nagyon puha ruhákért (gépi mosás)
15 ml a puha ruhákért (kézi mosás)

Értékelések (0)