Tárolás:

Max. hőm °C: 50

Termék mérete:

Magasság: 193

Szélesség: 49

Mélység: 49

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

FIGYELMEZTETÉS:

Ne használja festett fára és rozsdamentes acélra. Festett fémre, alumíniumra, márványra és linóleumra való használat után alaposan öblítse le. A készítményt eredeti csomagolásban, fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóanyagát élővizekbe, talajba, illetve közcsatornába juttatni. A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a hulladékról és veszélyes hulladékról szól Európai irányelvekben meghatározottak az irányadóak.

Flóraszept univerzális klórmentesen fertőtlenítő aeroszol Tiszta Ragyogás

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Hőtől, szikrától, nyílt lángtól és forró felületektől távol tartandó.

Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/ 122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Felhasználás:

Használati utasítás:

Lakossági felhasználás esetén:

Használat előtt a terméket fel kell rázni. A terméket függőleges helyzetben tartva fújja a fertőtlenítendő felületre 20 cm távolságból úgy, hogy kezeletlen felületek ne maradjanak. Behatási idő (baktericid és fungicid hatás eléréséhez): 15 perc, a behatási idő alatt a felületet végig nedves állapotban kell tartani. A behatási idő letelte után a felület egy arra alkalmas törlővel szárazra törölhető, vagy - amennyiben szükséges - vízzel leöblíthető. A termék nem működik fejjel lefelé fordított pozícióban.

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: