- Elpusztítja a baktériumok, gombák és bizonyos vírusok 99,9%-át*

- Segít megelőzni a betegségek terjedését**

- Sokoldalúan felhasználható spray - számos felületen alkalmazható: kemény felületekre, például WC-kre, szemetesedényeken, ajtógombokra és mosdókra, fürdőkádakra, zuhanyra, WC-ülőkékre, csaptelepekre, zuhanyfüggönyre, kilincsekre, pelenkatárolókra, telefonokra; a gyerekszobában: gyerekágyak, pelenkázó asztal, bili, etetőszék, babakocsi, ülésmagasító; Puha felületekre: párnák, párnahuzatok, kárpitozott bútorok, hátizsákok, kisállat fekhelyek, kanapék, matracok, cipők és talpbetétek. Kövesse a használati utasításokat.

- Könnyen és kényelmesen használható fertőtlenítő spray: nem szükséges letörölni.

- Legyőzi a kellemetlen szagokat

- Illatosítja a levegőt, otthonának friss illatot biztosítva

*A Lysol fertőtlenítő spray kémiailag elpusztítja a következő mikroorganizmusokat: Baktériumok: Staphylococcus aureus, MRSA, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Salmonella enteritidis. Gombák: Aspergillus niger, Candida albicans. Vírusok kemény, nem porózus felületeken: A és B influenza vírus; Rhinovírus (39. típus); rotavírus (WA típus); légúti szinciciális vírus (RSV); Hepatitis A vírus; 1. típusú poliovírus; 2. és 5. típusú adenovírus; 1. és 2. típusú herpes simplex vírus; macska calicivírus.

**Kémiailag elpusztítja a fentebb felsorolt mikroorganizmusokat. A biocidokat biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a feliratot (címkét) és a használati utasítást!

Márka:

Lysol

Szabványosított márka:

Lysol

Tárolás:

Lejárati idő: lásd a csomagoláson.

Kiszerelés:

400 ml

Csomagolás típusa:

Típus: Aeroszol

Összetevők:

Hatóanyag: etanol, CAS: 64-17-5, 58 g/100 g; kvaterner ammóniumvegyületek, C12-18-alkil(benzil)-dimetil-ammónium, 1,2-benzizotiazol-3 (2H)-on só, 1,1-dioxid (1:1) (ADBAS) CAS: 68989-01-5, 0,1 g/100 g

Egyéb összetevők: parfüm

www.rbeuroinfo.com

Tárolási típus:

Típus: Szobahőmérsékletű

Tárolás:

Max. hőm °C: 50

Termék mérete:

Magasság: 200

Szélesség: 66

Mélység: 66

Származási hely:

Származási hely: Egyesült Királyság

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Használat előtt mindig próbálja ki a terméket egy kis, nem feltűnő területen. Ne használja bőrre, csiszolt fára, vörös- és sárgarézre, festett felületekre vagy akrilra. Ne engedje, hogy tartósan érintkezzen alumínium felülettel, és a Coriant ne áztassa hosszan. NEM ALKALMAS SZEMÉLYES HASZNÁLATRA.

Tartalom ártalmatlanítása:

Használjon szikra- és robbanásbiztos eszközöket. Hígítsa fel vízzel, és törölje le, ha vízoldható. Alternatív megoldásként, vagy ha nem oldódik vízben, inert száraz anyaggal itassa fel és tegye megfelelő hulladékgyűjtő tartályba.

Csomagolás ártalmatlanítása:

Csak a kiürült csomagolást dobja ki. Dobja ki a flakont az önkormányzat által a hulladékkezelésre kijelölt helyre.

Lysol fertőtlenítő spray - Virágillat.

VESZÉLY.

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik, hő hatására megrepedhet. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. HA SZEMBE KERÜL: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: előírásoknak megfelelően.

Felhasználás:

Használati utasítás:

Rázza fel jól, tartsa a szórófejes flakont 20-30 cm távolságra az előre tisztított felülettől, és permetezze a felületet addig, amíg a permet beborítja. Ne nedvesítse be teljesen a szövetet, ha puha felületeken használja. Hagyja levegőn megszáradni. Nem szükséges letörölni. A baktériumok hatékony eltávolításához hagyja hatni legalább 10 percet, a vírusok és penész eltávolításához 15 perc hatóidő szükséges.

A.I.S.E. figyelmeztetések:

Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz

Gyermekek elől elzárandó

Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel

Használat után mosson alaposan kezet

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: