Elkészítés és felhasználás

Ne használja a fehérítőt hígítatlanul, közvetlenül a szöveten, mivel ez károsíthatja azt!

Használati tanácsok, adagolás:

1) Kézi mosásnál: Oldjon fel 40 ml fehérítőt 10 liter hideg vízben, egy nem fém edényben. Ne adjon hozzá mosószert. Fehérítés céljából áztassa a szövetet kb. 10 percig. Áztatás után öblítse ki hideg vízzel. Adjon hozzá mosószert és kezdje el a mosást. Ne használjon forró vizet, mert ez kedvez foltok rögzülésének!

2) Gépi mosásnál: Helyezze a fehér ruhaneműt a mosógépbe és öntse a mosószert a főmosás tartályába. Válasszon előmosó programot és kapcsolja be a mosógépet. Amikor a víz elkezd a mosógépbe folyni, lassan öntsön 100 ml fehérítőt az előmosás tartályába. A legjobb eredmény érdekében akkor öntse bele a fehérítő folyadékot, ha a mosógép megtelt vízzel.

3) Makacs foltok eltávolítása: A makacs foltok eltávolításához hígítson fel kb. 60 ml fehérítőt 1 liter hideg vízzel. A legjobb hatás érdekében az áztatást végezze 30 percig. A szövetet alaposan öblítse ki vízzel, majd mossa ki kézzel vagy mosógépben. A nem megfelelő használat károkat okozhat és sárgás szövetet eredményezhet!

Egyéb javaslatok: Mindig kövesse a ruhák gyártójának ajánlásait. Fehérítés előtt ellenőrizze a címkén lévő jelöléseket. Ne használja gyapjú, selyem, szintetikus szövet és bőr anyagokhoz. Ne áztassa a ruházat zománcozott vagy fém kiegészítőit. Ne használja zománcozott vagy bevont felületeken (fa, fém, stb.). Ne tegye át másik tartályba, ne távolítsa el a csomagolásról a címkét. Viseljen védőkesztyűt és használat után alaposan mosson kezet.

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: