Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre.

Kövess minket a Facebook-on

Silan öblítő 74mosás-1,85l Lavender Garden Részletesebb nézet

Silan öblítő 74mosás-1,85l Lavender Garden

Élvezze az orgona friss illatát, és merüljön el egy csodálatos tavaszi virágoskertben! Akár 10 hétig tartó most még intenzívebb frissesség és hihetetlen puhaság. 10 hét most még intenzívebb frissesség a szekrényben. Illatkapszula-hatás.

Bővebb leírás

Silan

Új

990 Ft

Bizonyára Ön is imádja a puhaságot, melyet öblítője ad az Ön és családja ruháinak. Mikor olyan jó érzés mosás után a mosógép ajtaját kinyitni, a frissen mosott ruhák illatát érezni, és azt kívánni bárcsak még tovább tartana. Fedezze fel a a Silan öblítők új frissességét. Élvezze az akár 10 héten* át tartó frissességet ruháján, a Silan különböző illataival.

*10 hétig való tárolás esetén a ruhásszekrényben

Különleges illatgyöngyök

Az innovatív illatgyöngyök olyan mikrokapszulák, melyek a ruha viselésekor kialakuló súrlódástól megtörnek és így bocsánatank ki csodálatos illatot, mint amilyet a frissen mosott ruhákon érzünk. Így apránként egy olyan egyedülálló frissességet hoznak létre, mely egész nap körülvesz.

A helyes adagolás

Kövesse a termékek címkéjén található utasításokat. A Silan öblítők adagolása nagyon egyszerű. A Silan flakon kupakjának segítségével mérje ki a helyes mennyiséget. Ne hígítsa a Silan terméket használat előtt. Öntse az öblítőt a flakonból a kupakba, majd a mosógép öblítőadagoló rekeszébe.

25 ml a puha ruhákért (gépi mosás)

35 ml a nagyon puha ruhákért (gépi mosás)

15 ml a puha ruhákért (kézi mosás)

Értékelések (0)