Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre.

Kövess minket a Facebook-on

Silan öblítő 74mosás-1,85l Fresh Spring Részletesebb nézet

Silan öblítő 74mosás-1,85l Fresh Spring

Élvezze az ébredező tavaszi nap gyengéd frissességét! Akár 10 hétig tartó most még intenzívebb frissesség és hihetetlen puhaság. 10 hét most még intenzívebb frissesség a szekrényben. Illatkapszula-hatás.  

Bővebb leírás

Silan

Új

990 Ft

Bizonyára Ön is imádja a puhaságot, melyet öblítője ad az Ön és családja ruháinak. Mikor olyan jó érzés mosás után a mosógép ajtaját kinyitni, a frissen mosott ruhák illatát érezni, és azt kívánni bárcsak még tovább tartana. Fedezze fel a a Silan öblítők új frissességét. Élvezze az akár 10 héten* át tartó frissességet ruháján, a Silan különböző illataival.

*10 hétig való tárolás esetén a ruhásszekrényben

Különleges illatgyöngyök

Az innovatív illatgyöngyök olyan mikrokapszulák, melyek a ruha viselésekor kialakuló súrlódástól megtörnek és így bocsánatank ki csodálatos illatot, mint amilyet a frissen mosott ruhákon érzünk. Így apránként egy olyan egyedülálló frissességet hoznak létre, mely egész nap körülvesz.

A helyes adagolás

Kövesse a termékek címkéjén található utasításokat. A Silan öblítők adagolása nagyon egyszerű. A Silan flakon kupakjának segítségével mérje ki a helyes mennyiséget. Ne hígítsa a Silan terméket használat előtt. Öntse az öblítőt a flakonból a kupakba, majd a mosógép öblítőadagoló rekeszébe.

25 ml a puha ruhákért (gépi mosás)

35 ml a nagyon puha ruhákért (gépi mosás)

15 ml a puha ruhákért (kézi mosás)

Értékelések (0)