A Palette Deluxe melírozó 4-6 árnyalattal világosítja festett vagy nem festett haját. A melírozó sapkával vagy ecsettel olyan szőke tincseket alkothat magának, amilyet csak szeretne. A speciális hajerősítő komplexszel és a 7 féle ápoló olaj szérummal gazdagított pakolásban milliónyi kis olajcsepp biztosítja a gondos hajápolást szőkítés után.

Kérjük, győződjön meg arról, hogy a Palette Deluxe Blond Super Strand melírozó megfelelő választás-e hajszínének - a Palette Deluxe Blond Super Strand melírozó középszőkétől középbarnáig terjedő természetes hajszín esetén ajánlott. Ez az árnyalat csak kis mértékben ősz hajra alkalmas. Ha az Ön haja hosszabb, mint vállig érő, javasoljuk, hogy két doboz melírozót használjon első használatkor.

A Palette Deluxe gazdag, krémes formulája hatékony színpigmentjeivel a hajszálak belsejébe hatol és ápolja a gyökerétől a hajszálak végéig, így gazdag, fényűző és hosszantartó színeredményt idézve elő. A Palette Deluxe hajfesték egyszerű használatának köszönhetően, a felvivő flakont könnyű használni a haj tövénél, maszatolás és csöpögés nélkül. A Palette Deluxe lenyűgőző árnyalatinak széles kínálatából választhat, árnyalattól függő ősztakarással.

Ápoló olajok az extra ápolásért és csodálatos fényességért
A 7 féle ápoló olajjal gazdagított pakolás gondos hajápolást biztosít a hajfestés után, így a haj lágy tapintású & könnyen kisimítható lesz. A hajat egészséges kinézetűvé varázsolja, miközben mélyen ápolja. A rendkívüli ápolásnak köszönhetően a hajszín csodálatos, a haj ragyogóan fényes lesz.

chat Hozzászólások (0)
Újdonságok

16 másik termék van a kategóriában: