A parodontax® segít megelőzni a fogínyvérzést

Mi a malkron™?

A malkron™ egy formulációs technológia, ami magas minőségű nátriumot tartalmaz* annak érdekében, hogy még több plakkot távolítson el és segítse megállítani a fogínyvérzést.

*hagyományos fogkrémhez képest.

Terápiás íz

A nátrium-bikarbonát és a 6 természetes növényi kivonat különleges kombinációja egy kifejezetten intenzív ízt eredményez a Parodontax fogkémnek, így szükséges egy rövid idő, míg hozzászokik. Körülbelül két hét után sok fogyasztó megbarátkozik az egyedi ízzel.

A fogínyvérzés az ínyprobléma egyik legkorábbi tünete. Az elhanyagolt ínyprobléma végső soron a fogak kihullásához is vezethet. A parodontax® fogkrém hatékonyan csökkenti a plakkot és segít megelőzni a fogínyvérzést.

Összetevők/Ingredients

A parodontax® fogkrém 70% speciális összetevőt tartalmaz.*Többek között ásványi sókat, valamint gyógynövény‐kivonatokat tartalmaz, amelyek különleges ízt kölcsönöznek a fogkrémnek. 14 napig tartó fogkrém‐használatot követően az emberek többsége megkedvelte a parodontax® sajátos ízét.

* Legalább 70% w/w speciális összetevőt tartalmaz.

Használata

12 évnél fiatalabb gyermekek nem használhatják. Mosson fogat naponta két, de legfeljebb 3 alkalommal. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki. MINDIG OLVASSA EL A CÍMKÉN SZEREPLŐ UTASÍTÁSOKAT! Gyermekektől távol tartandó. Ha irritációt észlel, hagyja abba a termék használatát.

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: