Kényeztesse magát minden nap a Naturella tisztasági betétek nyújtotta ellenállhatatlan puhaság és frissesség érzésével! A Naturella Light tisztasági betétet kifejezetten ovális formájúra és rugalmas szélekkel tervezték, hogy az számos fehérneműbe illeszthető legyen.

A mindennapos tisztaság és frissesség érzését nyújtják használóiknak, miközben puha és egészséges bőrt hagynak maguk után. Mindez szuperpuha és gyengéd fedőrétegüknek köszönhető, amely olyan finoman simul a bőrhöz, mint a kamillavirág szirmai. Mindemellett a Naturella tisztasági betétek olyan légiesek és vékonyak, hogy a frissesség természetes érzését nyújtják nap mint nap. Bőre imádni fogja ezt a hihetetlen puhaságot és kényelmes szellőzést, Ön pedig minden bizonnyal kedvelni fogja a Naturella tisztasági betétek gyengéd kamillaillatát is!

A Naturella intimbetétek segítségével adja meg bőrének mindazt az ápolást és védelmet, amelyet megérdemel! A Naturella betéteket a proDERM, egy nemzetközileg elismert, független német bőrgyógyászati tesztintézet bőrgyógyászai is vizsgálták.

Próbálja ki a Naturella intimbetéteket is, melyek a bőrápolás és védelem egyedülálló kombinációját nyújtják Önnek a mentsruáció során.

Újdonságok

8 másik termék van a kategóriában: